Noah en Billy praten de onenigheid over drank uit

Noah en Billy praten de onenigheid over drank uit

Gisteravond is er na de markt weer gedronken uit de bv. Er waren flessen wijn open van de markt en een paar bewoners hebben daarvan gedronken. Noah drinkt geen alcohol en wilde een alcoholvrij biertje pakken. Vanochtend tijdens het centraal is daar een hoop rumoer over ontstaan en vooral Billy verweet Noah zijn actie. Dat heeft ertoe geleid dat Noah boos uit het centraal is weggelopen. Billy en hij zien elkaar weer bij de liefdesbrug en besluiten over het voorval te praten.

Noah zegt dat hij zich helemaal niet persoonlijk aangevallen voelde in het centraal. Ik weet nu dat ik geen gesloten flessen en blikjes mag pakken, maar alleen iets wat na de markt nog open is. Ik kan me er nu op instellen dat het niet mag en dat is helemaal oké voegt hij eraan toe. Johan die ook bij het gesprek komt staan, zegt dat hij gewoon een alcoholvrij biertje moet pakken als hij daar zin in heeft. Nee dat gaan we dus niet doen, door dat te zeggen zaai je heel veel onrust reageert Billy fel. Noah is het hier helemaal mee eens, voortaan koopt hij gewoon zelf een flesje zodat daar geen verwarring over kan ontstaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. mar at 13:53

    Billy is een vals en gemeen mens word tijd dat ze naar huis gaat en die meelopers mee neemt,
    als die haar natje en droogje maar krijgt dan bedoel ik op alle fronten dan is het goed.

  2. rick at 11:19

    Ja ja Billy is altijd zo eerlijk die doet nooit iets wat niet mag . En als het niet mag dan verzinnen ze weer een regel dat het wel mag. Billy Baker ga aub naar huis , je bent een egoist en narsist puursang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *