Floor vraagt aan de groep of ze Utopia mag verlaten

Floor vraagt aan de groep of ze Utopia mag verlaten

Floor drukt op de zoemer. Ze wil de groep iets vragen. Ze begint haar verhaal met te uit te leggen dat ze een brief van haar ex-vriend heeft ontvangen. Hun relatie is over maar zijn korte brief heeft veel vragen bij haar opgeroepen. Omdat hij heeft geschreven dat hij niet op bezoek wil komen in Utopia, is het voor mij lastig om antwoorden te krijgen op mijn vragen voegt ze eraan toe. Daarom wil ik aan jullie vragen in ruil voor een familiebezoek, om morgen Utopia voor drie uur  te mogen verlaten om met hem te praten. De rest reageert direct begripvol en positief. Iedereen steunt Floor in haar verzoek en Jacco vindt zelfs dat ze er geen familiebezoek voor hoeft in te ruilen. Ik denk dat het belangrijk voor je is om morgen naar hem toe te gaan benadrukt Billy. Floor lijkt opgelucht te zijn dat de groep haar verzoek steunt. Ik heb het echt nodig zegt ze kalm. En vertelt iedereen dat ze hoopt dat ze morgen het gesprek met hem aan kan gaan en dat ze antwoorden vindt op haar vragen. Ik vind het dapper van je Floor, we gunnen het je, drukt Romy haar op het hart. De groep hoopt dat Floor de antwoorden zal krijgen die ze zoekt en iedereen lijkt opgelucht te zijn dat Floor slechts tijdelijk uit Utopia vertrekt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:40

  Waarom moet ze praten met der vriend, is de brief niet duidelijk genoeg voor haar.
  En ze zei vorige keer nog dat ze niet met de vriend verder wilde op deze manier , heeft ze in een dagje weg.

 2. Jojanneke at 18:36

  Dit is toch geen Utopia meer… Iedereen gaat weg om een scheet. Je last je toch voor 15 maanden opsluiten.
  Kan me nog herinneren dat Cees een keer niet naar een begrafenis kon.
  Of dat Gio toestemming kreeg voor zijn tentamens omdat Utopia maar 1 jaar zou duren en toch door ging.
  Dit is totaal de omgekeerde wereld en zou per direct een eind aan moeten komen.
  Utopia echt alleen nog uit bij heel dringende zaken.
  Er moeten weer strenge regels komen en niet vrijheid blijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *