Madilia en Linda huilen van opluchting omdat Floor toch in Utopia blijft

Madilia en Linda huilen van opluchting omdat Floor toch in Utopia blijft

Floor heeft zojuist de groep bij elkaar geroepen om te vragen of zij Utopia morgen voor drie uur mag verlaten. Toen ze op de toeter drukte, zat de schrik er bij Madilia en Linda goed in. De brief van Floor haar ex heeft veel vragen bij haar opgeroepen en de twee waren bang dat Floor naar huis zou willen om haar relatie te redden. Wanneer Madilia en Linda erachter komen dat dit niet het geval is, is de opluchting groot. Zo groot, dat ze het allebei emotioneel werden. Na Floor haar mededeling verdwijnt Linda naar de vide, waar ze huilend op haar bed gaat liggen. Niet veel later komt Cemal haar een hart onder de riem steken en probeert hij haar te troosten. Madilia loopt samen met Floor naar de schommelbank om het erover te hebben. Je hebt me laten schrikken bitch begint ze lachend tegen haar mede bewoner, terwijl de tranen nog over haar wangen lopen. En vertelt Floor ook dat ze haar keuze heel goed begrijpt en hoopt dat ze morgen antwoorden zal vinden. Maar bovenal is ze blij dat Floor Utopia morgen niet voorgoed zal verlaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *