Noah maakt zich zorgen om de kaartverkoop van Twintopia

Noah maakt zich zorgen om de kaartverkoop van Twintopia

Noah maakt zich zorgen om de kaartverkoop van het evenement Twintopia. Hij gaat daarom even kletsen met Romy om te vragen of zij meer weet over het evenement. Romy laat hem weten dat zij ook niet weet wat Demi en Fay in petto hebben voor Twintopia. Al snel komen Noah en Romy op het idee om iets te bedenken wat Twintopia meer onder de aandacht brengt. Het tweetal wil vanavond een quiz met Demi en Fay doen en bedenken een aantal leuke vragen die ze hen kunnen stellen. Demi krijgt een koptelefoon op en ik vraag aan Fay wat haar lievelingskleur is. Daarna vraag ik aan Demi wat ze denkt dat haar zusje heeft geantwoord zegt Romy enthousiast. Het tweetal gaat daarna gewapend met kladblok, zitten om vragen voor de tweeling te bedenken. Romy stelt voor om het lekker pittig te houden, anders wordt het allemaal zo saai. Het duo stelt een aantal pikante vragen op, ze zijn benieuwd of de tweeling hier eerlijk antwoord op zal geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:44

    En mag het doorgaan als het niet uitverkocht is.
    Zal wel ze willen geen nee zeggen tegen die twee , gaan ze weer huilen
    En als er verlies word gedraaid wie komt daar voor op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *