Billy geeft Floor advies rondom haar ex

Billy geeft Floor advies rondom haar ex

De korte brief van Floor haar ex vriend heeft ook op de andere bewoners indruk gemaakt. De groep toonde begrip richting Floor en heeft unaniem besloten dat ze morgenochtend Utopia mag verlaten om met haar ex vriend te praten.

Ik vind het fijn dat je hier bent en ik hoop wel dat je terugkomt zegt Billy wat later tegen Floor. Floor antwoordt dat ze alleen met haar ex zal praten en daarna zal terugkeren. Ben je nerveus vraagt Billy nieuwsgierig. Floor geeft aan dat ze het super spannend vind. Mijn hart gaat tekeer benadrukt ze. Volgens Billy is het goed dat haar ex haar niet verwacht. En adviseert Floor om de confrontatie aan te gaan. Zo kan je de eerste reactie zien voegt ze eraan toe. En blijf rustig benadrukt ze maar dat kun je. Floor is het ermee eens ondanks dat ze nerveus is zal ze de kalmte bewaren en proberen antwoorden op haar vragen te krijgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Joke at 18:14

    Denken ze nu heus dat die vriend deze site niet bekijkt om haar reactie op zijn brief te zien.
    Beetje naïef hè.
    Trouwens ze heeft het er zelf naar gemaakt door seks te hebben met Jeroen, dit kon je op je vingers natellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *