De vrouwelijke bewoners mogen 19 oktober uit eten

De vrouwelijke bewoners mogen 19 oktober uit eten

Billy heeft een aangenaam mailtje ontvangen. Het is alweer even geleden dat de dames wonnen van de mannen tijdens de kookwedstrijd. Chefkok John Gerdsen, die de bewoners bijstond in de wedstrijd, heeft de prijs naar Billy gemaild. Met een grote grijns op het gezicht van Billy trekt ze een klein sprintje naar buiten en roept de vrouwen bij elkaar. Ze verzamelen in het cordwood, waar Linda met hoofdpijn op bed ligt. Billy leest vervolgens de mail voor:

“Vorige maand stond volledig in het teken van de kookwedstrijd. Wat heb ik van jullie genoten en wat ben ik nog steeds trots op jullie. Na een ongelofelijk spannende finale zijn de dames tot winnaar uitgeroepen en kan de hoofdprijs verzilverd worden. Daarom nodig ik jullie, de dames, van harte uit om op donderdag 19 oktober de hoofdprijs te komen verzilveren. Ik zal er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat jullie op deze avond niets ontbreekt.”

De mededeling wordt met gejuich ontvangen. De vrouwen hebben een leuk uitje in het vooruitzicht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *