Demi en Fay worden overladen met quiz vragen door Noah en Romy

Demi en Fay worden overladen met quiz vragen door Noah en Romy

De tweeling organiseert op 9 september een evenement, Twintopia. Tijdens dit evenement zal alles in het teken staan van tweelingen en zullen er ook verschillende tweelingen aanwezig zijn. Noah en Romy maken zich alleen zorgen over de kaartverkoop van dit evenement en daarom hebben de zij een verrassing voor Demi en Fay. Afgelopen avond plaatsten ze de tweeling dan ook op twee stoelen in de woonkamer. Tussen hen in hangt een doek zodat ze elkaar niet kunnen zien. Romy legt vervolgens uit dat ze een voor een vragen zal stellen. Terwijl de een de vragen van Romy beantwoordt zal de ander een koptelefoon met muziek op krijgen, zodat ze de antwoorden niet van elkaar kunnen horen. Dan is het tijd voor de vragen. De rest van de bewoners kijkt aandachtig toe. Wie is het zelfstandigst? Wie is het meest dominant? Wie zal als eerste Utopia verlaten? Wie zou het langst zonder elkaar kunnen? Wie zal er eerder trouwen? Wie zal er eerder zwanger raken? Wie huilt het snelst? Na het vragenvuur trekken Noah en Romy zich terug om de antwoorden door te nemen. Fay en Demi geven aan dat ze het af en toe best lastig vonden maar al gauw komt Romy terug met de uitslag. De dames hadden maar liefst 10 van de 13 vragen het zelfde beantwoord. Demi en Fay reageren enthousiast, terwijl een aantal andere bewoners toch vind dat dit beter kon… En het evenement Twintopia is enigszins  gepromoot

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *