Wat gebeurde er op de zomeravond van 28 augustus in Utopia?

Wat gebeurde er op de zomeravond van 28 augustus in Utopia?

Wat gebeurde er afgelopen avond naast de quiz van Demi en Fay nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting van de avond gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent. Nadat de bewoners gezamenlijk hebben gegeten gaat ieder zijn eigen weg. Na een tijdje komen de bewoners weer bij elkaar om te zien hoe Demi en Fay het doen tijdens de quiz. Niet veel later ontvangen Beau en Cemal een bootcamp gast. Het drietal werkt zich in het zweet waarna Cemal ook nog wat voedingsadvies geeft. Ondertussen zitten Floor en Madilia achter de computer. Johan besluipt zo nu en dan een bewoner met zijn eigen gemaakte propjes schieter en Jacco trekt zich terug in de Bistro waar hij zijn zang oefent. Kortom het was een rustig avondje. Wat zal de nieuwe dag nog meer brengen? We komen er snel weer op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 09:00

    Is Cemal bevoegd voedingsadviseur .
    Dat de mensen dat advies aan nemen begrijp ik niet je gaat toch naar je dokter en die stuurt je dan door na een beroeps adviseur lijkt mij.
    Het zelfde als de bootcamp je gaat toch naar een camp bij je in de buurt
    Is dit alleen om op TV te komen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *