Linda is vandaag jarig!

Linda is vandaag jarig!

Een nieuwe dag is begonnen in Utopia en deze begon al feestelijk. Linda is vandaag jarig! Ze is 36 jaar jong geworden. Ze werd dan ook vroeg verrast een aantal bewoners haar met een luid Lang zal ze leven en een ontbijt op bed. Linda werd wakker met een brede glimlach. Romy is ook vroeg wakker vandaag, om de loods te versieren met ballonnen. Even later gaat zij de verjaardagspost van Linda halen bij de brievenbus. Met een hoop gekleurde enveloppen en twee grote dozen arriveert ze bij Linda op de vide. Linda begint snel aan haar post en is zichtbaar geëmotioneerd door alle lieve woorden. Het is een goed begin van haar verjaardag!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *