De bewoners genoten van een rustige avond in Utopia

De bewoners genoten van een rustige avond in Utopia

Wat gebeurde er afgelopen avond nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent. Nadat de bewoners gezamenlijk hebben gegeten gaat ieder zijn eigen weg. Johan en Billy kletsen in de keuken over allerlei onderwerpen. Zo vraagt Billy hem naar zijn liefdesleven en Johan vertelt volop over zijn voorkeuren, zijn vorige relaties en zijn behoeftes in een relatie. Floor en Madilia zoeken ondertussen de gym op om daar een bijzondere dans te oefenen, iets wat Johan, Cemal en Noah eerder op de dag ook deden. Bas en Beau vertrekken nog wat later richting de stal om daar de dieren te verzorgen. Er werd genoten van een rustige avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 12:12

    Billy is zó nieuwsgierig naar het liefdesleven van anderen…bah! Laat haar toch ophouden met die indringende vragen naar anderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *