Een samenvatting van wat er in de ochtend van 31 augustus gebeurde in Utopia

Een samenvatting van wat er in de ochtend van 31 augustus gebeurde in Utopia

De ochtend in Utopia is alweer voorbij. Maar wat is er allemaal gebeurd in de mini samenleving? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

René is een van die wakker is. En begint zijn dag met een kopje koffie. Noah en Romy zitten ondertussen al achter de computer te werken. Bas en Beau hebben de caravan ook al verlaten en beginnen de dag samen aan de eettafel. Niet veel later schuift ook Linda aan met haar ontbijt. Na het ontbijt vertrekt Noah richting de gym. Linda loopt ook al rond in haar sportkleding en vertrekt nadat zij heeft gestofzuigd, ook naar de sportschool. Daar komt ze Beau en Madilia tegen. Romy is met het juiste been uit bed gestapt. Ze loopt vrolijk door de loods en biedt zelfs aan Bas zijn was te doen. Hier zegt de Bas natuurlijk geen nee tegen. Terwijl een deel van de bewoners al druk bezig is ontwaakt ook de rest. De dag kan nu echt gaan beginnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 12:08

    Bas en Chipp hebben toch ”een wasvrouw” in dienst genomen? Dan hoeft Romy dat niet aan te bieden toch. Maar waar betalen zij dat dan van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *