Welke bewoner verdiend het meeste geld?

Welke bewoner verdiend het meeste geld?

Enkele dagen geleden stemde de groep over het plan dat de bewoners die het meeste geld verdiende, vrijgesteld wordt van nominatie bij de eerstvolgende stemronde. Op Floor, Madilia en Linda na stemde iedereen voor. Billy heeft een grote lijst gemaakt met daarop de namen van alle bewoners. Nog niet iedereen heeft geld verdiend of een tussenstand doorgegeven. En noteert om die reden de verdiende centen van een aantal mensen. De eerste tussenstand is bekend:

  • Beau:   38 euro
  • Fay:     41 euro
  • Madi:    55 euro
  • Linda:   55 euro
  • Floor:    55 euro

Het is direct een opvallende score. De drie dames die tegen het plan waren liggen aan kop. Dit is toch fantastisch roept Billy enthousiast uit. Linda schiet in de lach als ze de stand ziet. Het belooft een spannende wedstrijd te worden. Welke bewoner gaat vrijgesteld worden van nominatie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Else at 12:05

    Maar het plan rammelt aan alle kanten. Er zijn bv. immers bewoners die dingen voor de BV doen die geen geld opleveren, zoals iets timmeren, of de boekhouding.
    Maar bv. Johan, die vaak alleen muziek aan het draaien is, tja, dat valt wel op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *