Johan wil een villa in Utopia bouwen

Johan wil een villa in Utopia bouwen

Billy komt Johan in de keuken tegen, hij zit alleen. Daarom vraagt ze ook aan hem waarom hij in zijn eentje zit. Iedereen zit in de woonkamer voegt ze eraan toe. Johan laat weten dat hij geen zin heeft in een kleuterklas. Hij doelt hiermee op Madilia en Linda die bij de computers aan het gillen zijn. Billy vraagt sarcastisch of Johan lekker geslapen heeft. Johan knikt ja. En Billy vraagt waar Johan zoal mee bezig is. Johan antwoordt dat hij bezig is met de klaagmuur, de fundering staat al. Daarna kan het metselen beginnen. Als het aan mij ligt, lever ik hem vanavond nog op voegt hij eraan toe. Billy moet hier om lachen, en zegt dat ze zelf niet zoveel te klagen heeft. Ik ben altijd alleen maar voor anderen bezig laat Johan haar vervolgens weten. Wat zou je voor jezelf willen bouwen dan vraagt Billy door. Johan vertelt dat hij op de plek waar de oude rode container stond graag een villa wil bouwen. Daar kan ik dan in slapen en een werkschuur maken, het is de bedoeling dat het erg luxe wordt..

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *