Floor wil een groot kussengevecht in Utopia houden om geld te verdienen

Floor wil een groot kussengevecht in Utopia houden om geld te verdienen

Een dag na de oprichting van de verzoeningscommissie wordt er alweer een beroep gedaan op hen. Om geld te verdienen heeft Floor namelijk het idee geopperd om het evenement Pillow Fight te organiseren. Oftewel heel Utopia vol met bezoekers die met kussens in de hand om zich heen slaan. Om het evenement op poten te zetten moeten de verzoeningscommissie en René van de financiën een akkoord geven. Bas, Beau en René hebben hun handtekening al onder het plan gezet. Chipp die de begroting voor Pillow Fight bespreekt met Beau, vindt dat nog iets te voorbarig. Hij denkt het een heel winstgevend evenement zal worden en twijfelt of ook hij zijn handtekening moet zetten.Het is dus nog afwachten of Floor haar idee echt werkelijkheid wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *