Oud Utopia bewoners Boyd en Jessie gaan een tattoo shop openen

Oud Utopia bewoners Boyd en Jessie gaan een tattoo shop openen

Tij om weer eens te kijken waar ex Utopia bewoners mee bezig zijn. Zo zijn Jessie en Boyd nog altijd goed bevriend en hebben zelfs besloten om een zakelijke onderneming te starten. Zo melden zij aan Show.nl dat ze een tattoo shop gaan openen.

We gaan samen een tattoo shop in Haarlem openen laat Boyd weten.  En we gaan het sowieso anders doen voegt Jessie eraan toe. Het moet laagdrempelig worden. Het wordt een soort van lounge club waar je altijd langs kunt komen. Het is erg laagdrempelig ook voor vrouwen om binnen te komen. Geen donkere borden met doodshoofden aan de buitenkant. Er komen mooie ronde lounge banken van leer. Lekkere koffie, iedereen kan binnenlopen of je nou een tatoeage wilt of niet. Boyd gaat tatoeëren en ik ga alles doen wat daarbuiten valt. Ik het creatieve gedeelte hij het zakelijke valt Boyd hem bij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 131    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. maria at 11:50

    Oké Dat ze het moeten ze zelf weten.Maar wilde Jessie niet voetballers bij staan en bemiddelen in geldzaken en wat daar bij komt? Hij wil het creatieve doen(ook geldzaken?) haha.Als die het maar niet gaat inrichten zoals hij het in utopia of de boot wilde doen.Kitch en (sorry) op de kamp manier!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *