De tweeling het er niet mee eens dat de verzoeningscommissie akkoord heeft gegeven voor het kussengevecht

De tweeling het er niet mee eens dat de verzoeningscommissie akkoord heeft gegeven voor het kussengevecht

Dat Bas, Beau en René hun handtekening al onder het plan van Floor haar kussengevecht hebben gezet, zonder dat de verzoeningscommissie hier samen naar heeft gekeken, is ook de rest van de bewoners opgevallen. De verzoeningscommissie is nu al kut laat Demi weten. Ze vindt het belachelijk dat er al getekend is voor een evenement zonder dat er met alle leden van de commissie naar is gekeken. En laat het nou net zo zijn dat Chipp, die als enige niet heeft getekend, het niet eens is met het evenement van Floor. Demi en Fay besluiten daarom om hun beklag bij Bas te doen. Ze vinden het niet eerlijk dat bij hun eigen evenement alles tot in details duidelijk moest zijn. Bij het evenement van Floor is er, volgens de twee onterecht snel een akkoord gegeven. We kunnen ons niet eens één dag aan de afspraak houden voegt Fay eraan toe. Bas heeft er op zijn beurt echter geen boodschap aan en loopt dan ook langzaam weg. De tweeling praat nog even na en zijn duidelijk niet blij rondom de situatie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *