De zitzakken bestelling wordt afgezegd omdat Billy er te weinig mee bezig zou zijn

De zitzakken bestelling wordt afgezegd omdat Billy er te weinig mee bezig zou zijn

Fay en Chipp zitten samen achter de computer als er een mail binnenkomt. Fay slaat haar handen voor haar gezicht. Bil roept ze vervolgens uit. Oeh dat is geen leuke mail voegt Floor eraan toe die ook mee leest. Billy komt erbij staan en leest de mail ook. Billy kan het niet geloven. Ik vind het echt belachelijk roept ze uit. Bas vraagt wat er aan de hand is. Billy vertelt dat ze een mail heeft gehad over de zitzakken, de deal is afgezegd. Beau komt er ook bij staan en vraagt hoe dit nu ineens kan. Billy gaat achter de computer zitten en neemt met Beau de mailtjes door. Dit is zo niet eerlijk gaat Billy verder. Ze vindt het niet eerlijk omdat haar werd verteld om te wachten met de zitzakken tot eind augustus. Nu krijgt ze een mail dat de deal niet doorgaat omdat ze niet zien dat ze er niet mee bezig is. Kennelijk loopt het niet en wil ze daarom onder de deal uit sluit Billy gefrustreerd het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Sammy at 09:21

  Oké, het is afgezegd, Billy heeft een excuus hiervoor gevonden en dan is het klaar? Anderen worden afgemaakt als er een bestelling wordt gecanceld omdat ze er niet aan werken en Billy heeft weer haar eigen regels en is dus de uitzondering….

  Ik kijk al weken niet meer. Lees af en toe hier wel. Het is echt geen bal meer aan. Niet zo vreemd dat de kijkcijfers zo enorm laag zijn.

 2. Petra at 20:51

  En door die deal had ze in leven geroepen dat ze meest verdiende vrijstelling zou krijgen want hiermee wist ze dat ze zou winnen. Helaas Billy

 3. Jeroen at 19:34

  Altijd weer een ander de schuld geven. Bij een ander had ze nu al gestaan, hoe kan dat en wat heb je verdiend voor de BV? Dat geld dat ze in haar neuzenpotje heeft gestoken voor die zitzakken kan ze ook wel eruit halen. Vreselijk mens!

 4. Jojanneke at 18:53

  Tja en nu…. Wat zal ze nu weer verzinnen om niet op de bank te komen???
  Want tja ze zal en moet utopiaan worden… Ik denk niet dat het haar gaat lukken.

 5. Ansvdpol1949@gmail.com at 17:31

  Verbeter de wereld bil en begin bij je zelf ipv tegen een ander zeggen dat ze niks doen.
  Dit is jou resultaat.goed bezig.
  Wat heb jij verdiend vandaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *