De ruimte onder het penthouse moet veel beter benut worden

De ruimte onder het penthouse moet veel beter benut worden

De invulling van de ruimte onder het penthouse wordt door een aantal bewoners besproken. Meerdere bewoners denken dat deze ruimte die momenteel als salon voor Madilia gebruikt wordt beter benut kan worden.

Bas loopt naar René in de werkschuur. Hij is op zoek naar hout om de carport onder het penthouse om te bouwen. Daar valt toch niet aan te verdienen vraagt René verbaasd. Maar Bas denkt op zijn beurt dat dit wel kan als ze hem ombouwen. Wie weet kan het penthouse gedeelte van Billy en Madilia wel een Bed & Breakfast worden gaat hij verder. En daarom wil ik zorgen dat de carport voor iets anders gebruikt kan worden.  Als we de carport verbouwen kunnen we als groep misschien beslissen om Madilia haar salon daarheen te verplaatsen legt hij verder uit. En voegt eraan toe dat het hem een goed idee lijkt om de huidige salon van Madilia te gebruiken voor het restaurantje nu het langzaam weer winter zal worden. René antwoordt dat hij benieuwd is naar Bas zijn idee maar dat hij zeker weet dat het productief zal zijn. Het penthouse is zo’n mooie ruimte. En zowel de onder als bovenverdieping worden beide niet goed benut gaat Bas zuchtend verder. Hoe gaan Billy en Madilia dit plan van Bas vinden? We komen er vast en zeker op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:46

  Die Bas durft wel zeg.
  Het gaat tijd worden dar hij er uit gaat
  Hij maakt alle beslissingen de laatste tijd
  Is er nu niet een die tegen werkt en hem met alles laat door gaan wat hij wil.
  Het was de hok van Boyd en Jessie die er hard voor gewerkt hebben.
  Als die niet hard voor gewerkt hadden , hadden ze niet zo kunnen leven.
  Mogen ze misschien een gedeelte van de BV hebben genomen .
  Dit kan hij niet maken.
  Die meiden hebben ook geld betaald om hier te zijn .
  Maar op deze weg is hij ze aan het weg treiteren , en ik dacht dat hij tegen pesten was.
  En hij zelf die geen cent in gebracht heeft en het meeste geld samen met Ruud uit gegeven heeft met de dieren elke keer naar de dierenarts moesten omdat ze het zielig vonden
  En dan moesten ze nog afgemaakt worden wat zal dat een geld gekost hebben, daar hadden ze nu zeker 2 of 3 weken van kunnen eten.
  Ja ik ben behoorlijk boos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *