Billy, Bas en Johan maken plannen voor de nieuwe invulling van het penthouse

Billy, Bas en Johan maken plannen voor de nieuwe invulling van het penthouse

Bas is druk bezig met de voorbereidingen van het verbouwen van de carport. Johan en Billy hebben dit ook in de gaten gekregen en willen graag met hem meedenken. Je moet van een nood een deugd maken begint Billy. En laat weten dat ze graag workshops schilderen wil gaan geven op de begane grond waar Madilia momenteel haar salon heeft zitten. Zij zou dan naar de carport kunnen verhuizen als het past voegt ze eraan toe. Bas heeft alleen op zijn beurt andere plannen. Ik wil van de carport een geitenhok maken legt hij uit. Billy is er stil van. Ja, dag! Madilia moet naar hier antwoordt ze vervolgens. Met de geiten dan grapt Bas. Billy rekent kort uit dat de salon te weinig oplevert per maand voor de ruimte die het in beslag neemt. Het zou een super leuke Bistro zijn. En voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden gaat ze verder. Ook Johan komt erbij staan en de twee lichten hem direct in. Goed idee reageert hij direct. Ze willen de begane grond netjes schilderen en omtoveren tot een restaurantje en voor Madilia een salon maken in de carport. Ga jij het Madilia vertellen Johan vraagt Billy voorzichtig. Ja, is goed hoor zegt Johan. Ik heb toch een date met Madilia om opgemaakt te worden voor een vlog. Wordt vervolgd dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 22:59

  Billy wil workshops geven, ga eerst eens kijken of daar mensen voor zijn
  Bas die een geiten hok wil in de carpot.
  Omdat Madilia der schoonheidssalon niks op brengt
  Brengt jouw geiten hok dan wel geld op, laat die beesten bij de andere beesten straks wil je nog dat de koeien in de schoonheidssalon
  Hebben de overige bewoners nu niks meer te zeggen , en stemmen ze nu overal voor wat Bas wil.
  Ik heb echt mee lij met de bewoners die nu erin willen.
  En aan gezien Linda en Madilia graag koken kan je het ook aan hun over laten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *