Noah wordt door Billy en Romy niet begrepen

Noah wordt door Billy en Romy niet begrepen

Noah mag vandaag aan de slag in De Luifel. Zeven eters komen vandaag namelijk een snack halen. Dan ben ik vandaag niet onder de mensen merkt Noah op, die voordoet het heel druk te krijgen. Billy vindt op haar beurt dat hij een beetje overdrijft. Het is maar een grapje antwoordt Noah. Wanneer Noah weer zijn eigen weg is gegaan, praten de dames nog even na over zijn grapje. Ik begrijp zijn humor niet zegt Billy tegen Romy. Hij doet alsof het druk en veel is maar het is helemaal niet druk. Ik weet niet of hij dan serieus is. Hij doet altijd alsof hij zich het snot voor de ogen werkt voegt ze eraan toe.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Sammy at 13:47

    Jee overdrijf niet zo zeurmutsen. Iedereen snapt dat voor 7 mensen friet bakken niet veel werk is en Noah een grap maakt. Natuurlijk snappen jullie zijn humor niet. Als je zelf geen humor hebt….pfff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *