Het lijkt een productieve dag te worden in Utopia

Het lijkt een productieve dag te worden in Utopia

Afgelopen avond verliep rustig, er is niet heel veel over te melden. Madilia en Linda waren fanatiek bezig in de gym om aan hun lichaam te werken. Op verschillende muziekjes werden er squats en sit-ups gedaan. De twee zijn een paar uur bezig geweest en de sessie werd er afgesloten met een potje dansen. Inmiddels is een nieuwe dag weer aangebroken in Utopia. Ondanks het feit dat het weekend is zijn de bewoners alweer bezig. Zo zijn Cemal, Bas en René achter de computer te vinden en bespreken van alles. Noah is in de gym bezig en vandaag komen er gasten iets eten bij Zoet & Zeau. Madilia heeft een klant in de beautysalon en komen er mensen slapen in de B&B! Kortom het beloofd een productieve dag te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *