Bas over de rooie door zijn klompen die verdwenen zijn

Bas over de rooie door zijn klompen die verdwenen zijn

Beau heeft afgelopen avond de caravan van Bas schoongemaakt en nu kan Bas zijn klompen niet meer vinden. Bas heeft het hier maar moeilijk mee, terwijl zij op haar beurt vindt dat hij zich aanstelt. Luidruchtig komt Bas de keuken in. Mijn klompen, die ik nota bene van mijn tantes heb gehad, heeft zij weggeven deelt hij iedereen mee. Beau vindt het op haar beurt een beetje irritant dat Bas direct van het slechtste uitgaat. Ik heb net verdorie je hele caravan opgeruimd, ondankbaar mens moppert ze. Bas blijft maar doorzeuren over zijn klompen terwijl hij mijn klompen, mijn klompen roept. Beau is het op een gegeven moment zat en gaat verder met haar bezigheden. Ik hoor het wel weer als je rustig bent, Bas voegt ze eraan toe. En hij antwoordt natuurlijk met nee, éérst mijn klompen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Willem at 14:54

  Gelijk zwaar over de zeik wanneer hij iets “”kwijt” is. Bovendien ook erg ondankbaar tegenover Beau omdat zij zijn varkensstal heeft opgeruimd. Het viel mij ook op dat hij zijn smerige schoenen op tafel legt. Zo’n iemand wil je absoluut niet op visite hebben. Beau verdient wel beter.

 2. anneke at 12:46

  Eens een grap met hem uit halen, dat vind hij niet leuk.
  Ruim dan ook je troep achter je op .
  Nu is de loods te klein
  Dat word ergens anders slapen Beau.

 3. Else at 11:41

  Het zou leuk zijn als nu Bas zijn klompen verstopt zouden zijn als grap: zo zien we weer hoe Bas zélf reageert op iets wat hij niet leuk vindt!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *