Madilia kwaad door een grap die Johan en Bas met haar uithaalde

Madilia kwaad door een grap die Johan en Bas met haar uithaalde

Bas en Johan hebben voor de grap de spullen uit de salon van Madilia verplaatst. Ook hebben de twee haar naambordje ergens anders opgehangen. Daarna hebben ze buiten gewacht totdat Madilia naar buiten kwam. Kijk Bas, ze komt eraan  zegt Johan terwijl de mannen hun lach met moeite inhouden. Madilia kan niet lachen om het grapje van de mannen. What the f*ck denken jullie wel niet, morgen heb ik klanten roept ze naar de twee. Madilia wil perse haar schoonheidssalon behouden maar hier is niet iedereen het mee eens. In de groep zijn de meningen verschillend, aangezien er niet genoeg geld mee verdiend wordt. Nadat Madilia flink tekeer is gegaan over deze, volgens haar, stomme grap, besluit ze weg te lopen. Bas en Johan blijven achter met een taak, alles moet weer terug naar hoe het was.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *