Linda spreekt Jacco aan op de streek die hij eerder flikte

Linda spreekt Jacco aan op de streek die hij eerder flikte

Tijdens de opening van de klaagmuur is Linda min of meer in de zeik genomen. Ze was daar woest over en besluit wat later Jacco te confronteren.

Jac heb jij dat op die muur gespoten vraagt Linda aan de hem. Jacco bevestigd dit maar zegt dat het Johan zijn idee was. Ik word er nu weer bij betrokken voegt hij eraan toe. Linda valt hem direct in de rede. Ik wil alleen even zeggen dat ik het jammer vind dat je hieraan mee werkt. Volgens haar heeft Jacco zichzelf erbij betrokken. Jacco vindt het op zijn beurt maar een moeilijke situatie en zegt dat het vooral als grapje bedoeld was. Ik kan hier helemaal niks meer mee mompelt hij nog. Linda vindt dat dit geen grappen meer zijn en dat hij er ook voor had kunnen kiezen om niet mee te werken. Ze heeft haar punt gemaakt en Jacco sluit af met door te zeggen dat hij het niet meer zal doen. Linda laat Jacco weer met rust en de twee mopperen in zichzelf nog even verder.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 11:36

    Linda heeft gelijk: Jacco laat zichzelf altijd meetrekken in een ”grapje/geintje”! Zwak hoor. En dan zeggen dat een ander het verzonnen heeft en ”hij kan er dan niets aan doen.”
    Jaja! WEL dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *