Linda woest om de streek die is uitgehaald bij de klaagmuur

Linda woest om de streek die is uitgehaald bij de klaagmuur

Tijdens de opening van Johan zijn klaagmuur, heeft Jacco de muur direct versierd met een sneer naar Linda. Als Madilia hier achter komt, zoekt ze haar  op om het aan haar te laten zien. Ik stond met mijn mond open, echt waar zegt ze tegen haar.  Op de muur staat nu heel groot Linda’s klaagmuur. De twee dames geven Johan de schuld en verklaren hem voor gek. Wat mij betreft trap ik hem zo om, hoor zucht Linda als ze bij de muur staat. Ze vindt het kleutergedrag en vertikt het om er net zo kinderachtig op te reageren. Samen met Madilia besluit ze de muur versieren met hartjes en bloemetjes om dit negatieve gedrag tegen te werken. Waarschijnlijk heeft de rest van de groep hier heel hard om gelachen roept Linda over het terrein als de twee teruglopen. Romy komt naar haar mede bewoners toe en vindt dat Linda de sneer vooral moet negeren. Er is zeker niemand die tijdens de opening heeft gezegd dat dit echt niet kan moppert zij hierop. Romy legt vervolgens uit dat zij samen met een stel andere is weggelopen. Iedereen vindt dit natuurlijk niet kunnen maar niemand wil zich bemoeien met deze onzin. Linda is nog altijd woest maar gaat toch aan de slag om de muur op te leuken. Mijn eerste eigen bouwwerk heb ik niet eens zelf moeten bouwen lacht ze. Misschien moet ik dat als compliment zien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:42

  Jacco moet eens niet mee doen aan zulke dingen .
  Laat Johan zelf maar schilderen
  En de grootste zeur is Johan zelf, dit is er niet dat is er niet.
  Er is geld opgehaald voor de schuurmachine .
  En nu nog een apparaat om nummertjes te trekken zal druk worden, niet alleen die drie meiden.

 2. Else at 11:33

  Ik begrijp heel goed dat dit zeker niet leuk is voor Linda. Johan klaagt nota bene zelf heel veel, dus hij ziet zijn eigen gedrag terug in haar. PROJECTIE dus van zichzelf.
  Zij reageert hier sterk op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *