De klaagmuur is officieel geopend

De klaagmuur is officieel geopend

Johan heeft de laatste twee dagen gewerkt aan de klaagmuur. En deze wordt officieel geopend. Bij deze muur mag er zoveel geklaagd worden als er nodig is. Zolang het geklaag maar buiten de loods blijft. Tijdens de opening van de muur wordt er flink uitgehaald naar Linda, die niet is komen opdagen. Bas is nu al helemaal klaar met het gezeik en loopt naar de klaagmuur. Grijnzend laat hij zijn broek zakken en plast tegen de muur. Een aantal bewoners zijn nogal verbaasd en een aantal beginnen te klappen. Bij deze is de muur officieel geopend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Else at 11:29

  Bas denkt dat hij alles kan maken de laatste tijd. En een excuus zul je hem niet gauw horen maken. Eigenlijk is hij een Einzelganger. Zoals meer mensen daar. Terwijl ze wel kiezen voor een groepsleven, maar dat is secundair voor hen aan het buitenleven met weinig verplichtingen, althans, zo denken zij er over, want ze gaan meestal toch hun eigen gang.

 2. anneke at 22:12

  Zo hebben ze weer iemand die ze kunnen pesten.
  En over klagen gesproken er zijn er meerdere die klagen niet alleen Linda
  Johan klaagt ook veel ,aar die mogen ze .
  Linda als ik haar was zal ik niet meer koken voor Johan en de andere die zeggen dat ze een zeur is.
  Maak je eigen eten klaar samen met Madilia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *