Chipp en René hebben een flinke ruzie

Chipp en René hebben een flinke ruzie

Chipp is het niet eens met de werkwijze van René en is daar gefrustreerd over. Toch besluit hij dit met hem te gaan bespreken. Al mopperend lopen ze samen de loods uit. Chipp heeft zich goed voorbereid en pakt een briefje uit zijn zak, waarin staat wat er allemaal verkeerd gaat bij de financiën. Hierbij gaat het van kwaad tot erger. René begint erover dat Chipp zich te weinig bezighoudt met de webwinkel en het geld verdienen. Chipp kan het niet meer hebben en schiet uit zijn slof, René voelt zichzelf te volwassen en keert hem de rug toe. Wie denk jij wel niet dat je bent joh, f*cking idioot schreeuwt Chipp kwaad terwijl hij de loods binnenloopt. Mijn hemel zegt René zuchtend. Toch besluit René achter Chipp aan te lopen, de loods in. Chipp heeft dit door en loopt meteen via de andere kant de loods weer uit. René besluit zijn verhaal te doen bij Fay en Demi, zo werd de heftige discussie van Chipp en René voor even gestopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *