Romy heeft een pittig gesprek met Cemal over ladies night

Romy heeft een pittig gesprek met Cemal over ladies night

Romy liet eerder vandaag weten dat ze een pittig gesprek zou gaan voeren met Cemal rondom het evenement Ladies Night. De twee hebben zojuist met elkaar gesproken maar zijn er niet echt uitgekomen…

Romy laat weten dat ze de dansshow van Cemal als een groot struikelblok ziet. En begrijpt niet waarom hij zich niet alleen bezighoudt met de organisatie van het evenement. Waarom kies je ervoor om zelf een show te geven, zo word je in de toekomst veel minder serieus genomen voegt Romy eraan toe. Cemal antwoordt dat het niet om een stripact gaat maar om een dansshow. Jij gaat op dat podium staan, waar of niet? reageert Romy fel. En vertelt dat als hij zich als een lustobject neer zal zetten zij dit niet erg vindt maar dat dit voor zijn toekomst nadelige gevolgen kan hebben. Ik vertrouw je, maar het gaat mij om je eigen reputatie benadrukt ze. Cemal hoort de argumenten van Romy  aan maar geeft al snel aan dat hij het niet met haar eens is. Je overdrijft zwaar merkt hij op. De twee belanden vervolgens in een discussie waarin Romy blijft volhouden dat het om een ordinaire stripact gaat, terwijl Cemal het juist een stijlvolle dansshow vindt. Ik weet eigenlijk niet of ik hier wel mee geassocieerd wil worden zegt Romy dan plotseling. Je bent echt aan het zeiken antwoordt Cemal. De sfeer slaat om en de twee worden het niet eens. Ik word hier zo moe van zucht Cemal. Prima, dan ben je er toch lekker klaar mee roept Romy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. yasmine at 16:42

    Die dames vergeten wat voor ordinaire dingen ze zelf hébben gedaan. Mooiste billen wedstrijd, paaldansen, sexy ramen wassen. Wat een hypocriet die romy. Ze moet eens naar eigen reputatie kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *