Utopia Giant Pillow fight gaat ondanks het commentaar toch door

Utopia Giant Pillow fight gaat ondanks het commentaar toch door

Technische storing op livestream twee! En dit is al een paar uur bezig, maar er is een team druk in de weer achter de schermen om het op te lossen. Dan weet je dat ook weer! Verder lijkt het grote kussengevecht waar we eerder over schreven, ondanks alle commentaar toch door te gaan. Dit evenement wat Floor bedacht heeft zal 7 oktober plaatsvinden. Er zal een spectaculair kussengevecht komen en jij kan hieraan meedoen. Daarnaast komt er ook nog een special guest om het startsein te geven. Ook gaan de bewoners tijdens één op één wedstrijden het tegen elkaar opnemen. Een kaartje kost 7,50 euro en kun je hier bestellen. Zal het evenement een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 14:40

  Ze vechten dar nu al maar dan zonder kussen.
  Laten ze maar eerst met elkaar om kunnen gaan
  Ik denk dat er dan ook weer mensen komen als hun eens eerlijk zijn tegen over elkaar.
  Ik heb begrepen dat René 3 duizend heeft achter gehouden , vandaar dat er even niemand mee mag bemoeien
  Over eerlijkheid gesproken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *