René vindt het belachelijk dat Chipp zich met zijn zaken bemoeid

René vindt het belachelijk dat Chipp zich met zijn zaken bemoeid

René is al enige tijd verantwoordelijk voor de financiën van Utopia maar niet iedereen is tevreden over zijn aanpak. Eerder uitte Chipp bij Billy al zijn ongenoegen over de werkwijze van René. En dat heeft René ook meegekregen. In het kantoor raken Fay en René in discussie over de huidige problemen. Fay staat namelijk achter Chipp en is het ook niets eens met de werkwijze van René. René vindt het op zijn beurt belachelijk dat Chipp zich met zijn zaken bemoeit. Ik heb ook ideeën over de webshop van Chipp maar dat laat ik ook los. Het is toch niet netjes dat hij daar de hele tijd mijn dingen zit te bespreken voegt hij eraan toe. Ik weet niet precies waar dat over ging antwoordt Fay. Als je het niet weet… Worden jullie eerst maar eens volwassen mompelt René. Fay reageert verbouwereerd op deze opmerking. Word eerst maar eens volwassen? Volgens mij ben ik best volwassen voor mijn leeftijd. Daar hoef ik me niet druk om te maken gaat ze verder. René blijft even stil en zegt dan dat hij knallende hoofdpijn heeft en snoeihard aan het werk is. Vervolgens gaat hij de situatie maar verder uit de weg…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Karel at 14:53

    René is niet te vertrouwen zien die 14 mensen dat niet sorry hoor geef hem 14 x 3 stemmen weg met die zwerver hij doet stiekem en kan niet boekhouden daarom wil hij alles alleen doen kan hij aanrommelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *