Chipp is boos om de werkwijze van René

Chipp is boos om de werkwijze van René

Geld is vaak een probleem in Utopia. Het is dan ook niet voor niets dat het zakgeld van de bewoners alleen mag worden uitgegeven aan cosmetica, verzorgingsproducten en boodschappen. Ook investeren is even niet mogelijk. René die als financiële man de groep meedeelde dat zij niet alles meer mogen kopen, wil op zijn beurt toch graag geld voor nieuwe schroeven. Zo kunnen Johan en hij verder bouwen aan hun projecten. Uiteindelijk wordt besloten dat iedereen de helft van zijn zakgeld mag gebruiken voor investeringen. Chipp heeft na het centraal van vandaag irritaties rondom het gedrag van René. Als het om privé aankopen gaat prima. Maar het gaat nu om investeringen. Eerst zegt René dat het niet mogelijk is, maar uiteindelijk is hij het er toch mee eens omdat hij zijn schroeven wilt. Heel egoïstisch. Hij is juist degene die op de cijfertjes zit en zegt dat het eigenlijk niet kan laat hij weten. Billy is het helemaal met Chipp eens. Het eigenbelang gaat altijd boven het groepsbelang. Dat gaat hier altijd zo benadrukt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:01

  Er mogen alleen nog verzorgingsproducten besteld worden ,voor de dames.
  Zag dat Romy der toilettas aan het opruimen was , er ging heel wat weg.
  Als ze nu ook een rookwaren niet meer kochten
  Zag net dat een slof sigaretten van 64,00 tot 68,00 euro kost er roken er zeker 7 personen
  En met verbouwen wordt toch niks verdiend.

 2. jolanda at 11:56

  Het gaat alleen nog maar over geld in Utopia ik vind er niks meer aan. Alleen maar ruzie over geld. Die man krijgt alles altijd over zich heen. Ik zou d’r lekker mee stoppen als ik hem was. Laat die wijsneus van een chipp het maar lekker doen. Denkt dat ie alles weet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *