Linda en Madilia zijn het er niet mee eens dat er zomaar dingen gebouwd worden in Utopia

Linda en Madilia zijn het er niet mee eens dat er zomaar dingen gebouwd worden in Utopia

Madilia en Linda staan bij de klaagmuur, hier willen de twee namelijk hun strohuis bouwen. Ze weten nog niet helemaal de bestemming hiervan maar een B&B lijkt hen wel wat. Eenmaal aangekomen op de plek waar het strohuis moet komen de twee tot ontdekking dat er al paaltjes staan, iemand anders wil al iets bouwen op die plek. En dat is niet overlegd. De ontdekking valt vooral bij Linda verkeerd. Wij willen het netjes doen en proberen met iedereen te overleggen en vervolgens gaat iedereen zomaar aan de slag. En wij kunnen dan gaan schuiven omdat er ineens dingen staan voegt ze er boos aan toe. Romy en Beau komen ook bij hun mede bewoners staan. Volgens Beau moet er overlegd worden. Dan kan er geschoven worden in waar wat gebouwd kan worden. Ik ben er een beetje klaar mee reageert Linda geirriteerd. Ik ga er niet meer over in discussie, ik vind het wel best gaat ze verder. Als ze samen weglopen zegt Linda tegen Madilia dat zij hun investerings-deel van het zakgeld gebruiken om hout te kopen. Dan beginnen ze alvast en kan niemand er nog omheen. Als dit is zoals het hier werkt ga ik het ook zo doen. Het past niet in mijn Utopia laat ze nog weten. Maar ik zie geen andere oplossing.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *