Floor wil een Utopiaanse stuntshow organiseren en nodigt een stuntman uit

Floor wil een Utopiaanse stuntshow organiseren en nodigt een stuntman uit

Floor heeft stuntman Rinse uitgenodigd om mogelijkheden te bespreken om een Utopiaanse stuntshow te houden. Stuntman Rinse Zwaluwa loopt het terrein van Utopia op en wordt hartelijk ontvangen door Floor. Floor wil graag een stuntshow organiseren in Utopia en de stuntman wil haar daar graag mee helpen. Floor heeft het idee om een aantal dingen die in Utopia zijn voorgevallen, te dramatiseren. Als voorbeeld geeft ze de frituurpan, die ooit bijna in de fik is gevlogen. En laat weten dat ze het leuk zou vinden als de frituurpan dan ontploft en er vuur uitbreekt. Floor weet nog niet of dat mogelijk is maar daar is stuntman Rinse voor om dat uit te zoeken. Er worden een hele hoop scenario’s besproken en er worden leuke ideeën bedacht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *