Het centraal van 4 september

Het centraal van 4 september

De week is weer begonnen en de bewoners hebben alweer van alles besproken in een centraal. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 4 september terug.

René opent het centraal en neemt de financiën door. Hij laat de groep weten dat ze in de plus staan maar dat ze nog wel steeds goed moeten opletten. Verder vraagt hij aan de bewoners of ze naar hem toe willen komen als ze vragen hebben over de financiën.

Beau laat daarna weten dat de fair al over drie weken is en dat er meer dan 20 standhouders geïnteresseerd zijn. Ze heeft het idee om het tuintje van Noah iets op te schuiven en op die plek gras te leggen. Daar kunnen dan kraampjes staan met de markt en op een ander moment kan er gevoetbald of gepicknickt worden. En vraagt aan iedereen om initiatief te tonen voor de workshop die de bewoners zelf gaan geven.

Demi en Fay vertellen dat Twintopia volgende week al is en dat ze voor een vol programma gezorgd hebben. Vanavond willen de twee met de bewoners een testje doen. Ze vragen of er tweetallen gevormd kunnen worden en of zij hetzelfde aan willen trekken. Jacco vertelt aan de rest wat zijn ideeën zijn voor het Oktoberfest. Daar wordt erg positief op gereageerd. Floor zit in haar pyjama en vertelt over haar evenement Pillow Fight. Ze heeft de tickets op veel sites gezet en wil een Bekende Nederlander vragen om te jureren. Romy heeft het idee voor een Gooische Luifel dag, mensen kunnen dan een patatje en een snack eten en krijgen een rondleiding. Daarna wordt er een groepsfoto gemaakt.

Bas begint daarna over iets anders, bouwen. Hij vraagt of er ideeën zijn voor de carport. Jacco wil er graag een bloemenstalletje van maken samen met Noah, waar ze verse snijbloemen kunnen verkopen. Daarna kunnen de gasten bij Le Luifel terecht voor een snack. Bas wil in de carport twee stapelbedden zetten en er een hostel van maken.

Linda wil dan nog de schoonmaaktaken evalueren, ze vindt dat mensen de kantjes ervan aflopen. Ze wil van de woonkamer af, te veel mensen laten hun troep liggen. Ook Billy is het hiermee eens, zij laat weten dat de badkamer en wc’s echt heel vies zijn. Het is niet heel veel moeite om even te kijken of je iets schoon achterlaat benadrukt Billy. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ria at 12:50

    Huur ook nog een interieur opruim dame in.Kunnen jullienop bed blijven liggen roddelen Linda Madilia en Floor doen niet anders of het loopt te eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *