Fay moet veel moeite doen om Chipp aan het dansen te krijgen

Fay moet veel moeite doen om Chipp aan het dansen te krijgen

Dansen gebeurt momenteel veel in Utopia. Voor het evenement Ladies Night zijn Cemal, Johan en Noah hard bezig om alle sexy danspasjes onder de knie te krijgen. Chipp twijfelt nog of ook hij zijn kunsten gaat vertonen op het evenement. Hij denkt eigenlijk dat het niet echt aan hem besteed is en ziet het niet zo zitten. Maar het dansen blijft Chipp achtervolgen. Alle bewoners verzamelen zich afgelopen avond om weer in duo’s soepele salsa pasjes eruit te gooien. Chipp voelt daar alleen weinig voor. In eerste instantie weigerde hij met zijn Fay te dansen. Fay probeerde hem op verschillende manieren aan het dansen te krijgen en ze heeft hem uiteindelijk toch over kunnen halen om een dansje te wagen. De twee besluiten om hun stinkende best te doen en gaan zich klaarmaken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *