Cemal, Johan en Noah doen een sexy fotoshoot

Cemal, Johan en Noah doen een sexy fotoshoot

De voorbereidingen voor het evenement Ladies Night zijn in volle gang. En uiteraard hoort daar ook een sexy fotoshoot van Cemal, Johan en Noah bij. De kiekjes komen op de tickets van het evenement te staan. Schaars gekleed zoeken de mannen met “fotograaf” Madilia, een mooi plekje op om de foto’s te schieten. Onder het toeziend oog van Billy en Romy, die het allemaal iets te kinky vinden, nemen de mannen plaats voor een muur. Met één been tegen de wand, handen in de zakken, een stoere blik en een half ontbloot bovenlijf, zijn ze er helemaal klaar voor. Madilia maakt voor de zekerheid een hele reeks foto’s, en dan zit het erop. De foto’s worden gebruikt voor de tickets, het zal er vast goed uit komen te zien!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Diane at 01:55

    Cemal gaat nog maar een echt sexy man zit er niet in Utopia. Ik denk dat René met zijn haar los en echt slank lijf het nog het beste doet op een foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *