José krijgt een spannende ontgroeining

José krijgt een spannende ontgroeining

José is de nieuwste bewoner van Utopia en natuurlijk moet er dan een ontgroening plaatsvinden. Billy heeft het allemaal geregeld en de groep neemt vol verwachting plaats op de banken. José neemt plaats op een stoel midden in de woonkamer. Zij krijgt van Johan en Cemal een lapdance, als de twee klaar zijn mag José bepalen wie de winnaar is. Cemal bijt het spits af en de José wordt er verlegen van. Daarna mag Johan zijn kunsten vertonen aan de nieuweling. Allebei de heren krijgen een luid applaus en dan maakt José de winnaar bekend. Dat is volgens haar Johan. Nu is José een echte Utopiaan sluit Billy de ontgroening af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 18:13

    Dit klopt weer helemaal niet! De laatstee die er voor de nieuweling in is gekomen, mocht voor de ontgroening zorgen, en dat is volgens mij Johan! Waar bemoeit Billy zich weer tegenaan!?
    En zij was kennelijk eraan toe om de lapdance te zien en daar zelf ”haar plezier uit te halen”, zich te verlekkeren door te kijken, terwijl de meiden nog dubieus stonden tegenover het wel/niet lapdances geven op de Ladies evening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *