José komt Utopia binnen als nieuwe bewoonster

José komt Utopia binnen als nieuwe bewoonster

Een nieuwe dag is alweer begonnen en deze begon bijzonder. Floor is nog maar net vertrokken en er is alweer een nieuwe bewoonster. Een blonde vrouw komt het Utopia terrein op en loopt direct richting de loods. Goedemorgen zegt ze, ietwat verbaasd kijken Linda, Billy en Bas op. Ik ben jullie nieuwe bewoner, ik ben José zegt de nieuweling. Enigszins beduusd loopt Billy op haar af, nou wat leuk zegt ze terwijl Linda de zoemer laat loeien. Alle bewoners nemen plaats aan de tafel in de loods en het vragenvuur begint direct. José  is 57 en komt uit Driel, ze heeft nog niet zo lang geleden haar vegetarische restaurant verkocht en ze is single. Ik heb vroeger altijd namen op een rijstkorrel geschreven. Die wil ik gaan verkopen en maken. Daarnaast maak ik schaduwschilderijen en wil ik het Pillow fight evenement van Floor een nieuw leven in blazen. Ik heb geen kinderen, wel vijf hondjes en sinds twee jaar een ex-man vertelt ze. Ik ben twee keer getrouwd, ben niet echter een sporter maar wel een buitenmens voegt ze eraan toe. De groep reageert enthousiast over José.  Ik krijg een heel warm gevoel bij jou sluit Romy af. Daarna krijgt José de Jong een rondleiding en begint haar avontuur!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *