Johan en Linda hebben een goed gesprek en begraven de strijdbijl

Johan en Linda hebben een goed gesprek en begraven de strijdbijl

Linda en Johan kunnen het niet zo heel goed met elkaar vinden. En de actie rondom de klaagmuur maakte het er niet echt beter op. Linda besloot dan ook afgelopen avond het gesprek met Johan aan te gaan. Ze wil een knallende ruzie voorkomen.

Ik vind het niet heel tof dat we zo weinig met elkaar praten begint Linda het gesprek. Johan reageert dat hij vindt dat ze overal tegenaan schopt. En haalt vervolgens een aantal voorbeelden aan waarin hij Linda haar houding graag anders zou zien. Laten we gewoon eens naar het positieve kijken, in plaats van het negatieve benadrukt hij verder. Linda kan zich daar niet in vinden en is volgens zichzelf overwegend positief. De twee praten daarna over allerlei zaken die zich binnen Utopia afspelen. Linda heeft zelfs complimenten voor Johan zijn aankomende Ladies Night, een evenement dat veel andere vrouwelijke bewoners liever niet in Utopia hadden gezien.  Met de één ga je beter om dan met de ander, zo gaat dat besluit Linda dan. Johan zegt verder niet boos te zijn en daarmee is het wat hem betreft klaar. Beste vrienden zullen het nooit worden, maar Linda en Johan lijken voortaan in ieder geval door één deur te kunnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *