De bewoners praten flink na over het plotselinge vertrek van Floor

De bewoners praten flink na over het plotselinge vertrek van Floor

Afgelopen avond stond een beetje in het teken van het stiekeme vertrek van Floor. Nadat het kwartje bij de groep gevallen was dat Floor definitief Utopia verlaten had werd er nog veel over na gesproken.

Floor wilde vanochtend niet op de toeter drukken om het bekend te maken vertelt Madilia aan Demi en Fay. Fay vindt het begrijpelijk en vindt het niet iets voor Floor om hiermee de aandacht op zich te vestigen. Ik had ook verwacht dat ze het alleen zou zeggen tegen de mensen van wie ze houd voegt ze eraan toe. Doelend op Linda en Madilia. Billy blijft op haar beurt met gemengde gevoelens achter na het vertrek van Floor. Ze kan de aftocht en de daaropvolgende afscheidsvideo waarderen maar baalt toch. Ik vond Floor echt een parel in Utopia. Maar ze was hier niet gelukkig. Dat kwam niet alleen niet door haar situatie thuis, dat heeft ze vanaf het eerste moment gehad gaat ze verder. Ze heeft dus een juiste keuze gemaakt benadrukt ze. Johan heeft later een gesprek met Madilia en Linda. Hij heeft een nuchtere kijk op de gebeurtenis. Als ze zich er goed bij voelt, is het goed zo vervolgd hij. En acht Floor slim genoeg om te weten wat het beste voor haar is maar vindt het wel jammer. Wat vond jij van het onverwachtse vertrek van Floor?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Joke at 08:40

    Opgeruimd staat netjes, zou ik zeggen, ik had weinig begrip voor Floor, met een ander het bed in duiken vind ik niet van een hoge standaard getuigen.

  2. vijde dimensie at 08:38

    begrijpe;ijk als je man weggegaan is sta je er alleen voor met je huur enz. is haast niet op te brengen alleen plus dat dat natuurlijk aan je vreet. een mens is meer waard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *