Floor heeft Utopia verlaten zonder dat iemand het gemerkt heeft

Floor heeft Utopia verlaten zonder dat iemand het gemerkt heeft

Floor liet gisteren weten dat ze Utopia vandaag zou verlaten. Ze wilde dit stiekem doen en heeft Linda en Madilia betrokken bij dit plan. Nadat ze vanmorgen bijna betrapt was lijkt het haar toch gelukt. Floor heeft Utopia inmiddels verlaten zonder dat iemand er iets van gemerkt heeft.

Dat was het dan zegt Floor tegen Madilia als ze de laatste spulletjes bij de poort hebben gezet. De twee geven elkaar een dikke knuffel. Ga ik het wel redden zonder jou zegt Madilia droevig maar Floor verzekert haar ervan dat het allemaal goed komt. Floor wil ook nog afscheid nemen van Linda, die nog druk bezig is met het afleidingsplan. En de twee besluiten Linda weg te lokken door te zeggen dat ze een vlog met haar willen opnemen. Als de drie zich hebben afgezonderd van de groep is het tijd voor het definitieve afscheid. Er wordt flink geknuffeld waarna Floor voor de laatste keer, stiekem naar de poort loopt. Ze opent het hek, kijkt voor een laatste keer achterom en sluit dan voorgoed de poorten achter zich. Haar Utopia avontuur zit erop, hoe zal de groep reageren op dit nieuws?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marie at 08:31

    Het is toch schandalig (zacht gezegd ) dat het zo laat ontdekt word dat Floor weg is .
    Het zegt wat over de samenleving daar. Ieder voor zich.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *