Floor gaat Utopia verlaten zonder het aan de groep te vertellen

Floor gaat Utopia verlaten zonder het aan de groep te vertellen

Gisteren vertelde Floor aan Madilia en Linda dat ze Utopia zal verlaten. Met moeite vertelde Floor dit nieuws aan haar mede bewoners. Echter weten alleen Linda en Madilia het en de de rest van de groep moet nog worden ingelicht. Floor zou dat gaan doen maar ze heeft besloten Utopia op een bijzondere manier te verlaten. Afgelopen avond zocht Floor alvast haar spullen bij elkaar. Als de avond valt loopt ze met Madilia en Floor naar het weiland waar ze voor iedere bewoner een videoboodschap opneemt. Deze videoboodschap zullen Madilia en Linda aan de bewoners laten zien, als Floor al Utopia verlaten heeft. Fluisterend overleggen de dames hoe Floor het beste ongezien de poort uit kan lopen. Ze zijn het erover eens dat Floor vannacht haar kist in moet pakken en verder vooral niet opvallend moet doen. Ik kan nog steeds niet geloven dat je weggaat laat Madilia weten als de drie weer richting de loods lopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Henny at 09:45

    Persoonlijk vindt ik het jammer dat je vertrekt, maar ik begrijp je keuze wel hoor. Je hebt daar niets te zoeken, want geld verdienen is prima, maar het heeft wel de overhand gekregen daar. Jij bent gewoon jezelf gebleven en dat waardeer ik in jou. Ook ik wilde er ooit in, maar ik ben blij dat het niet gelukt is met al die problemen, maar ook vooral afgunst daar. Ik wens jou veel sterkte en geluk in de toekomst Floor en bedankt voor je aanwezigheid meid…..

  2. Jetje at 08:28

    Goede keus Floor…je was er niet gelukkig en de situatie heb je zelf ook een beetje in de hand gewerkt!
    Stiekem snoepen is altijd verkeerd!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *