Demi en Fay houden een tweeling test met de groep

Demi en Fay houden een tweeling test met de groep

Afgelopen avond lieten Demi en Fay de zoemer loeien. De twee hebben namelijk iets leuks te melden. De bewoners komen bij elkaar, eerder zijn er al twee en drietallen gemaakt die zich identiek aan elkaar hebben gekleed. De duo’s moeten tweelingen voorstellen en zullen allemaal een tweelingtest ondergaan. Demi en Fay nemen het woord zodra iedereen zit. Het eerste duo dat op de twee barkrukken in de woonkamer plaatsneemt bestaat uit Romy en Billy. De rest van de bewoners zitten op de banken en kijken toe. Vervolgens krijgen Romy en Billy een bordje met daarop een pijl. Demi en Fay zullen hen vragen stellen en aan de hand van het bordjes geven de deelnemers antwoord. Is het antwoord op een van de vragen bij het eerst duo bijvoorbeeld Romy dan zal Billy haar pijl naar Romy laten wijzen. Romy zal de pijl dan naar zichzelf laten wijzen. Na een korte uitleg is het tijd voor de eerst vraag. Wie is het knapst, wie houdt het meest van de ander, wie is het eerlijkst, wie is het liefst, wie kan het langst zonder de ander, wie staat er het langst voor de spiegel? Deze en nog veel meer vragen komen voorbij. Na Romy en Billy nemen ook de andere twee en drielingen plaats op de krukken. Aan het eind zullen Demi en Fay tellen welke tweeling de meeste vragen hetzelfde en dus goed, heeft beantwoord.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *