Floor voelt zich opgelucht en heeft zin om Utopia te verlaten

Floor voelt zich opgelucht en heeft zin om Utopia te verlaten

Vanmiddag heeft Floor met enige moeite Linda en Madilia vertelt dat ze morgen Utopia gaat verlaten. Voor Floor zit haar Utopia avontuur er dus bijna op. De rest van de bewoners is nog niet op de hoogte gebracht van dit nieuws. Dat doet ze later vandaag. Madilia besluit het gesprek aan te gaan en vraagt of Floor zich nu beter voelt. Floor antwoordt dat ze zich opgelucht voelt en zin heeft om naar buiten te gaan. Ik ben blij om te zien dat je lacht reageert Madilia. Maar ik zal je enorm gaat missen benadrukt ze. Floor vertelt vervolgens dat ze de laatste tijd niet meer gelukkig was in Utopia. Daarnaast heb ik buiten genoeg dingen op te lossen. Ik voel me hier gewoon onrustig gaat ze verder. Madilia begrijpt het en als ze even later bij Floor wegloopt blijft Floor alleen achter, in gedachte verzonken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *