Floor gaat morgen Utopia definitief verlaten

Floor gaat morgen Utopia definitief verlaten

Terwijl Linda, Madilia en Floor buiten zitten te kletsen, heeft Floor iets belangrijks te melden. Ik wil graag de stuntshow en de Pillow Fight aan jullie overdragen begint ze. En vertelt verder dat ze morgen Utopia voorgoed zal verlaten. Linda en Madilia weten niet wat ze horen en kijken haar vol ongeloof aan. Ik krijg het bijna niet over mijn lippen vervolgd Floor met een trillende stem. Ik voel mij onrustig en ben niet meer gelukkig in Utopia. Ik heb  lang getwijfeld, maar mikn besluit staat vast voegt ze eraan toe. Linda en Madilia begrijpen Floor haar keuze, hoe jammer ze het zelf ook vinden. Ik ga het hier ook enorm missen antwoordt Floor zachtjes. Later op de middag zal Floor haar vertrek bekend maken aan de rest van de groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. merel at 17:15

    En goddank dat ze vertrekt, moet het alleen nog zien!!! Tot nu toe heeft ze het de groep nog niet medegedeeld…. En nu nog die Linda en Madilia er achter aan!!

  2. anneke at 16:11

    Wat zullen er een stel blij zij dat zij vertrekt.
    Maar nu ze opgeklommen is binnen de top 5 kan je zien dat de mensen buiten Utopia wel met haar te doen hadden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *