Fay biedt haar excuses aan na de dansles van afgelopen avond

Fay biedt haar excuses aan na de dansles van afgelopen avond

Tijdens de salsa les van afgelopen avond zijn er willekeurige koppels gemaakt. Zo moest Fay met Johan dansen tot haar grote ongenoegen. Fay wilde  liever met Chipp dansen. Dit liet ze afgelopen avond dan ook duidelijk weten aan iedereen, wat Billy flink tegen de borst stuitte. Ze heeft Fay hier dan ook op aangesproken en Fay besluit om haar excuses aan te bieden aan Johan. Fay begint haar verhaal en legt uit dat het vooral teleurstelling was vanaf haar kant. Deze teleurstelling ging alleen niet om Johan maar om het feit dat ze niet met Chipp mocht dansen. Ik geeft toe dat ik niet aardig heb gereageerd en vindt het jammer dat je nu niet meer wil dansen. Johan aanvaard haar excuses en besluit nog even erover na te denken of hij nog door wil gaan met salsa dansen. De twee sluiten het gesprek af met een dikke knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *