René heeft last van Chipp en Fay, ze maken te veel lawaai

René heeft last van Chipp en Fay, ze maken te veel lawaai

Chipp en Fay zijn dol op elkaar maar niet iedereen lijkt hier zo blij mee te zijn. René die een slaapplaats deelt met Chipp, heeft er namelijk genoeg van. Buiten praat hij hier met Fay over. Als Fay bij Chipp slaapt, word ik elke keer wakker van Fay’s gepraat. Je maakt veel lawaai voegt hij eraan toe. Je houdt geen rekening met mij en het feit dat ik een lichte slaper ben. Ik vind het echt niet erg als jullie samen slapen en begrijp dat jullie verliefd zijn maar ik wil niet wakker worden hiervan legt hij verder uit. Fay begrijpt wat René bedoelt en zegt dat het niet de bedoeling is om hem wakker te houden. De twee spreken af dat Fay voortaan wat stiller zal doen en Chipp af en toe ook bij Fay slaapt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:51

    Gewoon kabaal maken dan is de derde persoon meteen van zijn slaapplek gepest.
    En soms gaat hij bij Fay slapen , gaat hij dan tussen de meiden inleggen
    Kunnen ze niet een dag gewoon leuk met elkaar overweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *