Romy en Jacco bouwen een wensput in Utopia

Romy en Jacco bouwen een wensput in Utopia

Romy had het plan om een wensput te maken in Utopia, dit plan is doorgekomen en vandaag gaat ze er dan ook aan beginnen. Samen met Jacco besluit ze de dag goed te beginnen en direct aan de slag te gaan. Er moet natuurlijk wel nagedacht worden waar de wensput precies moet. En waar Romy de put eigenlijk wil hebben staat een boompje. Na lang graven en scheppen komt de boom toch eindelijk los en kunnen de twee aan het werk. Ze hebben nog een lange weg te gaan… Maar een wensput komt er!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *