Billy neemt het voor Johan op

Billy neemt het voor Johan op

Afgelopen avond is de salsa les niet bij Johan bevallen. Billy heeft hem daarover gesproken en als ze vandaag op de vide zit met Linda en Madilia, legt ze uit wat haar dwars zit. Ik bekommer me een beetje om Johan zegt ze tegen haar mede bewoners. En ik vind dat hij niet gewaardeerd wordt en veel kritiek over zich heen krijgt. Hoewel hij zelf ook af en toe verkeerde houding heeft, verdient hij dit zeker niet voegt ze eraan toe. Hij wil heel graag, maar hij krijgt continue tegengas benadrukt ze. Linda is het eens met Billy maar ze vindt ook zeker dat Johab meer zijn best moet doen in de groep. De klaagmuur heeft ervoor gezorgd dat hij niet meer tegen Linda en Madilia praat. Deze mening deelt Billy en ze begrijpt dat Linda geen zin meer heeft om nog energie in haar relatie met Johan te steken. Ben jij het met Billy eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 16:32

    Nee. Johan sluit zichzelf af. En niet aan! Doet daarbij ook nog eens negatief over bv. Linda en Madilia.
    Hij moet zich coöperatief en sociaal opstellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *