Linda en Madilia vinden dat Utopia vol irritante en egoïstische mensen zit

Linda en Madilia vinden dat Utopia vol irritante en egoïstische mensen zit

Linda besluit om even gezellig een ontbijtje op bed langs te brengen bij Madilia. De twee kletsen gezellig over alles en nog wat maar al snel wordt de verblijfplaats van Billy besproken. Zij wil namelijk geen mensen over de vloer ’s avonds onder haar slaapplaats. Hier zijn Linda en Madilia het niet mee eens. Dan gaat ze toch lekker naar huis? zegt Madilia zachtjes. Deze houding van Billy kan ik maar niet begrijpen. Wat een verwend gedrag vervolgd ze geïrriteerd. Billy blijkt niet de enige te zijn waar de twee zich aan ergeren, ze zijn het erover eens dat de loods vol zit met irritante en egoïstische mensen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Else at 16:28

    Billy mag naar huis en snel ook. Ze denkt echt dat zij nu een bindende factor is en daarnaast gedraagt ze zich zo omdat ze blijft hopen Utopiaan van het jaar te worden.

  2. Ria at 13:02

    teek eens een hand in eigen boezem drie verscgrikkelijke roddeltantes.Billy voelt zich de diva over het afblazen van de zitzakken wordt maar weinig verteld hoe komt het Ook Billy kan tegenwoordig zich veel terugtrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *